Afbeelding

Afscheid van Linda Rijndertse

Algemeen 6.181 keer gelezen

Hellevoetsluis - Veel mensen zullen Linda Rijndertse kennen van schoonheidssalon Beautify Moments aan de Rondostraat. Haar echtgenoot Ronald is zo mogelijk nog bekender: hij is namelijk de Hellevoetse Michiel de Ruyter. Normaal zit Michiel alias Ronald vol anekdotes, maar nu is zijn mededeling ernstig en triest tegelijk.

Slechts enkele weken geleden kregen Linda en Ronald het ergst mogelijke bericht. Linda is ernstig ziek en er is geen behandeling mogelijk. “Je raakt in een achtbaan en de dagen verlopen als een slechte film,” vertelt Ronald over de afgelopen periode. “Ons hele leven is binnen één week omgegooid. Maar wat we willen is dat Linda wordt herinnerd om wie zij was.”

Jaren was Linda werkzaam als doktersassistente in het Ruwaard van Puttenziekenhuis, nu Spijkenisse Medisch Centrum. Linda is altijd een harde werker geweest en was destijds toe aan een nieuwe uitdaging. Ze besloot te gaan voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste die zij met succes afrondde. Vanaf 2005 was zij de trotse eigenaresse van haar eigen schoonheidssalon Beautify Moments in Hellevoetsluis. Met ontzettend veel plezier ontving zij een grote variatie aan klanten. Jong, oud, Linda was van alle markten thuis. Gedurende de jaren heeft zij meerdere extra opleidingen/cursussen gedaan. Na haar werkdag in de salon was zij vaak aan de eettafel te vinden, waar ze enthousiast zat te studeren. Ze had zoveel liefde voor het vak!

Als persoon was Linda warm, zorgzaam, lief en oprecht. Een echte allemansvriend. Zij was ontzettend trots op haar drie kinderen en haar drie kleinkinderen. Linda was naast een geweldige moeder een fantastische oma! De liefde voor haar (klein)kinderen is niet in woorden uit te drukken. Helaas werd er in februari in een uitgezaaide vorm alvleesklierkanker vastgesteld. Na een kort maar heftig ziektebed is Linda in het afgelopen weekend overleden. “Linda is nu een ster, maar voor ons is dat geen verandering. Zij was namelijk altijd al voor mij en binnen ons gezin de ster in huis.”

Uit de krant