Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Vakmensen van klasse

Formule fit20 is bewezen effectief

Algemeen 928 keer gelezen

Hellevoetsluis - Voor iedereen die fit wil worden of wil blijven is fit20 een effectieve en efficiënte oplossing. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week.

“Iedereen kan bij ons terecht” vertelt Jennifer Groeneweg van fit20. “Mensen met gezondheidsproblemen. Mensen die weinig tijd hebben maar het wel belangrijk vinden om aan hun fitheid te werken. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma. Wil je specifiek krachttraining doen om spierkrachtverlies te beperken ook daarbij kunnen we jou prima begeleiden. Natuurlijk zijn er ook mensen die niet zo graag in een sportschool komen, maar wel willen trainen. Onze studio is kleinschalig, je traint één op één dus altijd met persoonlijke begeleiding.”

Fit in 20 minuten, klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is bewezen effectief. De trainingsmethode zorgt namelijk voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen twee trainingen – het hele lichaam fitter wordt. Op speciale custommade fitnessapparaten worden de grote spiergroepen wekelijks in 20 minuten getraind. Je wordt door de trainer gestimuleerd om op de juiste manier het maximale uit je spiergroepen te halen. Deze wekelijkse prikkel zorgt ervoor dat je spieren versterken. De fit20 trainingsmethode is een High Intensity Strength Training, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat met één intensieve training per week de gezondheid en fitheid sterk verbeteren. De personal trainer let nauwkeurig op houding, ademhaling en tempo en houdt alle trainingsresultaten bij in een speciaal ontwikkelde fit20 app. De trainingsmethode is geschikt voor iedere leeftijdscategorie.

Verruimde openingstijden
De fit20 studio van personal trainer en ondernemer Jennifer Groeneweg is flink gegroeid sinds de opening in; haar team is inmiddels uitgebreid met twee trainers. Op dit moment is er een vacature voor een vierde parttime trainer. “We werken altijd op afspraak en zullen op korte termijn onze openingstijden verruimen. We hebben gemerkt dat veel mensen met een drukke agenda ook in het weekend zouden willen trainen. Daarom gaan we binnenkort ook op zondagochtend onze trainingen aanbieden.

Ik zeg altijd: doen is geloven. Dus ik daag iedereen graag uit een keer te komen proeftrainen” zegt Jennifer tot slot. Fit20 is een training op maat en voor iedere leeftijdscategorie. Meer informatie of aanmelden voor een vrijblijvende proeftraining kan via www.fit20hellevoetsluis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant