Afbeelding
Foto:

Burendag Hellevoetsluis

Algemeen 297 keer gelezen

Hellevoetsluis - Zaterdag 24 september wordt er in verschillende wijken in Hellevoetsluis Burendag gehouden. Zo drinken buren gezellig een kop koffie met elkaar en worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Aan de Kamperfoelie wordt bijvoorbeeld een Buren-natuurdag gehouden. Dankzij een bijdrage van het Oranjefonds is er voor alle bewoners o.a. een insectenhotel, bloembollen en zaadjes, worden de bloembakken weer gevuld en kunnen de kinderen een vogelhuisje maken. Maar de dag start met een natuurwandeling naar het Haringvliet met buurvrouw-natuurgids, die onderweg vertelt over de plantjes langs de Binnendijk en Zeedijk en bij de Veerhaven buurman-natuurgids ontmoet, die zal vertellen over de bevers. De wandeling start om 12.00 uur, Kamperfoelie 35 en natuurlijk zijn ook andere bewoners uit de buurt van harte welkom om mee te wandelen. Na afloop is er koffie/thee, limonade en natuurlijk iets lekkers. In de middag worden de bloembakken weer winterklaar gemaakt en voor de kinderen in de buurt is er een springkussen. Wil je mee wandelen 06- 130 272 77 of kom gewoon langs.

Zo worden er meer activiteiten georganiseerd. Wil je weten of er in jouw buurt ook iets wordt georganiseerd kijk dan op https://burendag.nl/mijn-buurt

Uit de krant

Uit de krant