Afbeelding
Foto door Archie Binamira via Pexels

Nieuwe editie Eilandhopper

Algemeen 332 keer gelezen

Na het succes van de eerste Eilandhopper in 2021, komt er een nieuwe editie. De Eilandhopper is een uitjesgids voor de basisschooljeugd in de zomer. De eerste editie was spannend, leerzaam én vernieuwend. De roep om een nieuwe editie was groot, door zowel scholieren als deelnemende bedrijven. 

Het concept is iets aangescherpt ten opzichte van de eerste editie: de focus ligt deze editie volledig op Voorne-Putten, waar 12.000 kinderen tussen de 4 en 12 jaar de Eilandhopper uitgereikt zullen gaan krijgen voor de zomervakantie. Ook de termijn voor de acties is verlengd tot en met eind september. Maar de Eilandhopper is niet alleen leuk voor kinderen, het is ook leuk voor volwassenen. 

De deadline voor bedrijven en verenigingen om een actie aan te bieden voor de Eilandhopper is vrijdag 13 mei 2022. Informatie kan worden opgevraagd via info@volgeboekt.com of via de Facebookpagina Eilandhopper. Organiseer je een leuke workshop, een speurtocht, een rebus, iets anders ludieks? Eilandhopper probeert een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten, dus neem contact op en bereik met de organisatie 12.000 kinderen én hun ouders.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant