Afbeelding

Jarige van de maand!

Algemeen 98 keer gelezen

Hellevoetsluis - Mila is op 4 januari, 5 jaar oud geworden! Mila’s ouders willen haar in het zonnetje zetten omdat ze zo trots op haar zijn. 

“Ze is super vrolijk en heel lief voor anderen. Uiteraard wel haar streken, maar we geven haar altijd mee om vooral lekker zichzelf te zijn en te blijven. Ze is echt een buitenmens, het liefst de hele dag buiten en spelen en ze is met een feestje een keer naar Historyland geweest en ze vertelde dat ze daar minigolf had gezien (is ze dol op!) maar dat hadden ze niet gedaan en het was helaas heel koud en slecht weer. Ze zou het geweldig vinden nog een keer naar Historyland te gaan en ons alles te laten zien. Haar broertje zal de auto’s, vliegtuigen en dino’s ook prachtig zal vinden!”

Mila, we hopen dat je een fijne verjaardag hebt gehad! En veel plezier in Historyland.   

Ben jij of ken jij een iemand tot 12 jaar die in de maand februari jarig is? Geef de jarige dan voor zondag 20 februari op! En maak kans op een leuke verrassing van Historyland. Stuur een horizontale foto van de jarige naar redactie@groothellevoetmediacentrum.nl en vertel waarom juist deze jarige deze maand in het zonnetje gezet moet worden.  

Uit de krant