Afbeelding
Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder

Inwoners Hellevoetsluis winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Algemeen 9.143 keer gelezen

Dat was lekker wakker worden voor dertig deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3225 AG (straat: Garnaal) in Hellevoetsluis. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques. 

De dertig deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 26.315 euro tot 78.947 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Donny en Miranda worden verrast met een cheque van 52.631 euro. Donny reageert geroerd: “We gaan op vakantie!” Dimitri en Mariska winnen 26.315 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We gaan op reis naar Lapland en een week of drie naar Amerika!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.

Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant