Afbeelding
Foto: Pixabay

Maatjes speeddate in Buurtcentrum De Kooistee

Algemeen 159 keer gelezen

Hellevoetsluis  - Op vrijdag 1 oktober is het Social Friday. Dit jaar is deze dag gekozen om in Hellevoetsluis aandacht te geven aan het thema eenzaamheid. Er worden diverse activiteiten aangeboden waar mensen op een leuke manier anderen kunnen ontmoeten.

Eén van deze activiteiten is een speeddate op vrijdag 1 oktober van 15:00 – 16:30 uur in Buurtcentrum De Kooistee. Deze activiteit is speciaal voor inwoners van 65 jaar en ouder. Stichting PUSH en het SBO willen ouderen die op zoek zijn naar een maatje, om bijvoorbeeld samen mee te wandelen, fietsen, koken, een spelletje te spelen of een uitstapje te maken, de mogelijkheid bieden om deze te vinden.

Tijdens de speeddate zullen de gesprekspartners steeds wisselen, zodat iedereen in een korte tijd een indruk krijgt van de ander. Wellicht zit er wel iemand tussen waarmee het klikt en waarmee u een keer wilt afspreken om samen wat leuks te doen. Iets voor u? Meld u dan aan bij het SBO door te bellen naar 0181-322273 of te mailen naar algemeen@sbonu.nl.

Uit de krant