Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Vestiging Modul-System in Hellevoetsluis geopend

Algemeen 455 keer gelezen

Hellevoetsluis - “Wij richten bedrijfswagens en servicebussen in met onze Modul-System producten” vertelt accountmanager Roland van der Meer. “Het van origine Zweedse bedrijf waarvan het hoofdkantoor nog steeds in Zweden is gevestigd zet wereldwijd de toon op het gebied van modulaire bedrijfswageninrichtingen.”

Modul-System werd meer dan een halve eeuw, in 1970, opgericht. De eerste vestiging in Nederland opende in 2005 in Venlo.  In 2012 verhuisde het bedrijf van uit Limburg naar het Zuid-Hollandse Maassluis. En sinds 1 juni is het bedrijf in Hellevoetsluis gevestigd. 

De vestiging in Hellevoetsluis is een van de tien dochterondernemingen in Europa. De producten worden in meer dan 50 landen ter wereld verkocht dankzij de distributiepartners van Modul-System. 

“Toen we in Maassluis waren gevestigd richtten we ons op de landelijke markt met een inbouwstation” gaat Roland verder. “Daar wilden we verandering in brengen. Nu zijn we zowel een inbouwstation als leverancier voor onze partners. En omdat een aantal werknemers van ons bedrijf in deze regio wonen, was de keuze om het bedrijf in Hellevoetsluis te vestigingen niet meer dan logisch.

Lokale markt
Vanuit ons nieuwe pand op bedrijventerrein Kickersbloem aan de Ravenseweg willen we ons meer op de lokale ondernemers op Voorne-Putten richten. Zo werken we met een aantal partners samen die onze producten verkopen en ook inbouwen. Hiermee proberen we landelijke dekking te krijgen voor Modul-System. Op Voorne-Putten willen we gaan samenwerken met garages zodat we bedrijven op het eiland kunnen bedienen.

Wat kan Modul-System voor u betekenen? 
Vroeger werd een bedrijfswagen voornamelijk met kasten ingericht om alles overzichtelijk en veilig op te ruimen. Tegenwoordig bieden wij een veel breder spectrum aan mogelijkheden voor uw bedrijfswagen. Denk daarbij aan vloer -en wandbekleding, elektra, verlichting, dakdragers; kortom alles wat u nodig heeft om prettig te kunnen werken. Voor bedrijven in de logistieke sector zijn onze Modul-Express opklapbare legborden een uitstekende oplossing. 

Modulair systeem
Ons systeem is modulair dat betekent dat het aangepast kan worden als de klant besluit naar een kleine bestelbus te gaan. Of juist aanvullen als er grote wagen nodig is. De producten kunnen hergebruikt worden en de gemiddelde levensduur is 15 jaar, dus dat is een behoorlijke tijd. Onze ontwerp en research & development afdeling zorgt ervoor dat ons product altijd in ontwikkeling blijft.”

Oersterk product
Wij onderscheiden ons door met producten van lichtgewicht duurzaam staal te werken. De gewichtsklasse van ons oersterke product is gelijkwaardig aan die van aluminium. De bedrijfswagen zal hierdoor niet te zwaar belast worden en is hierdoor geschikt voor iedere branche.

One-stop-shop
Voor iedere branche, van wegenbouw tot pakketdiensten, biedt Modul-System slimme oplossingen voor de inrichting van (nieuwe) bedrijfswagens. Roland vervolgt: “Soms vinden ondernemers het lastig om hun bedrijfswagens slim, zuinig en efficiënt in te delen. Wij helpen graag om dat te verbeteren. Een opgeruimde werkplek werkt prettig, bespaart tijd en ergernis. En dat geldt natuurlijk ook voor de bedrijfswagen. Soms volstaan een paar kleine aanpassingen of aanvullingen om de inrichting te verbeteren. En soms is een compleet nieuwe inrichting van bestaande bedrijfswagen de beste oplossing. We bieden met onze one-stop-shop een turn key pakket om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Alles wat u nodig heeft kunnen wij bieden vanuit onze fabriek.”

Bij Modul-System heeft u één contactpersoon die voor u de coördinatie van de levering en installatie van de voertuigen op zich neemt. Deze service en werkwijze kan de levertijd aanzienlijk verkorten. 

Om de verhuizing naar Hellevoetsluis te vieren is er een leuke winactie voor lokale ondernemers opgezet. Ben je nieuwsgierig geworden naar Modul-System kijk dan op de website www.modul-system.nl Benieuwd naar de winactie check dan snel de Facebookpagina of de LinkedInpagina van Modul-System. 

Module-System
Ravenseweg 13d
3223 LM Hellevoetsluis
tel: 010-592 80 38
email: nl@modul-system.com
www.modul-system.nl

Uit de krant

Uit de krant