KDO-Sport hoopt met het voorjaar in het vooruitzicht weer regelmatig buiten te trainen.
KDO-Sport hoopt met het voorjaar in het vooruitzicht weer regelmatig buiten te trainen.

Buiten spring-dag KDO-Sport groot succes

Algemeen 183 keer gelezen

Hellevoetsluis - Na twee weken uitstel vanwege het prachtige winterweer kon afgelopen zondag eindelijk de airtumbling en spring-dag plaats vinden.

Bijna het voltallige technische kader zette zich in om de leden van KDO-Sport een geweldige buitentraining te kunnen geven. Dankzij handvereniging Helius, die het handbalveld beschikbaar stelde was er ruimte genoeg om het grote materiaal veilig neer te zetten. Sinds begin december kon de damesselectiegroep hun series op vloer niet meer oefenen, maar met airtumbling was het mogelijk weer even lekker te springen.

 De recreatie meiden van 9 tot 12 jaar mochten daarna hun turnelementen heerlijk oefenen en ze genoten daar volop van. De Acro gymnasten combineerden hun elementen en choreo training in deze buitentraining met series springen. Vol in de zon ging de herenselectie samen met een groep 6 tot 8 jarigen aan de slag. Hoewel de heren in weer en wind buiten krachttraining doen om op niveau te blijven, gaat er toch niets boven het springen van salto’s en flikflakken. Er volgde daarna een parcours voor de freerunners en jongens groepen van KDO-Sport waarin veel salto’s gemaakt werden. De dag werd afgesloten met de 5e divisie turnsters, jongtalenten en de allerkleinsten van KDO-Sport. Het plezier spatte ervan af. De kinderen en hun leiding hebben een geweldige dag gehad.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Uit de krant