Afbeelding

DAKA Rotterdam Zuid, volledig vernieuwd!

Algemeen 2.838 keer gelezen

DAKA Rotterdam Zuid is verhuisd. De Sport- en Lifestylewinkel, voorheen gevestigd aan het Cor Kieboomplein 515, is verhuisd naar het voormalige Sportsworld filiaal aan de overkant.

Met inmiddels 17 winkels verspreid over het land ziet DAKA Sport het aantal filialen verder groeien. In 2019 werd, met Utrecht The Wall, een eerste voormalig Sportsworld winkel omgebouwd tot DAKA. Na de opening van de nieuwste vestigingen in Beuningen en Leerdam, is Rotterdam Zuid dit jaar alweer het 3de, voormalig Sportsworld, filiaal dat volledig volgens de nieuwste Sport- en Lifestyle-formule van DAKA ingericht wordt. Met de opening van DAKA Rotterdam Zuid, is de ombouw van Sportsworld winkels naar DAKA winkels afgerond en heeft DAKA 15.000 m2 winkelvloeroppervlak aan de formule toegevoegd.

Groter én uitgebreider

De winkeloppervlakte van Zuid gaat van 3000 m² naar 4500 m², terwijl het assortiment aan sport- en lifestyle artikelen sterk wordt uitgebreid. Ook kunnen wintersportliefhebbers terecht bij het vernieuwde filiaal, waardoor de teller van het aantal DAKA-wintersport speciaalzaken op 11 komt te staan. Bovendien kun je bij DAKA Rotterdam Zuid terecht voor elektrische fietsen, fietskleding, accessoires én alle vormen van fietsonderhoud.

Extra services DAKA Sport heeft diverse tools om sporters optimaal uit te kunnen rusten. Zo vinden hardlopers de beste schoenfit met de DAKA Feet ID. Wintersportfanaten kunnen zich laten adviseren over de ideale wintersportuitrusting met de 3D Voetscan en professionele slijp- en waxservice. Hockeygrips worden vakkundig vervangen en de beste hockeysticks kunnen in de slagkooi meteen worden uitgetest. Ook in de pannakooi kunnen voetballers hun skills showen en de nieuwste voetbalschoenen testen. Ga je voor een onhoudbare service op de tennisbaan? Bij DAKA worden rackets vakkundig bespannen.

Het nieuwe DAKA Rotterdam Zuid is sinds woensdag 4 november geopend. Adres: Cor Kieboomplein 100.

DAKA groeit verder

“Wij willen met onze winkels voor alle inwoners van Nederland goed bereikbaar zijn, idealiter binnen 30 autominuten. Als volgende stap richten we ons in 2021 op de provincie Noord-Brabant. Daar zijn wij als toonaangevende sport en lifestyle retailer nog niet vertegenwoordigd en zien we ook goede mogelijkheden om fysieke winkels te openen als onderdeel van onze omni-channel strategie”,

zegt algemeen directeur Jan-Peter Dankaart van DAKA.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant