Afbeelding

Taylor Made – Het kan nooit een X normaal

Algemeen 352 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het kan nooit een X normaal is een voorstelling over het leven van Hellevoetse theatermaker Brandon Taylor. Brandon is geboren met het Hay-Wells syndroom, maar heeft zich daar nooit door laten beperken. 

Hoe? Liefde is het belangrijkste speerpunt in het leven van Brandon en hij categoriseert liefde in vijf fundamenten: Acceptatie, Passie, Muziek, Vriendschap en de Vrouw. In deze multidisciplinaire theatervoorstelling gevormd door dans, zang, spel en spoken word zie je hoe Brandon door liefde in mogelijkheden denkt en niet in beperkingen.

*Extra: Aansluitend op de voorstelling van vrijdag 18 september geeft Brandon Taylor een inspirerende spoken word workshop voor jongeren tussen de 14 t/m 20 jaar over passie, durven voelen en denken vanuit mogelijkheden. Deelname aan de workshop is gratis. Inschrijven is verplicht en kan via [http://www.durftedromen.online<http://www.durftedromen.online/]www.durftedromen.online<http://www.durftedromen.online/>. De workshop wordt aangeboden door het project Durf te Dromen.

Vrijdag 18 september 2020
Aanvang : 19:00 uur
Toegang : €16,50

Zaterdag 19 september 2020
Aanvang : 19:00 & 21:00 uur
Toegang : €16,50

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant