Afbeelding
Koop Lokaal

My love for hair is not just love, it’s passion!

Algemeen 537 keer gelezen

Marleen Keijzerwaard en haar team houden niet alleen van haren, ze houden ook van de klanten! “Met z’n allen hebben we in de Corona-weken de salon gepimpt en hebben we al onze klanten gebeld. Het was een unieke periode, waarin het teamgevoel en de binding met onze klanten is versterkt,” vertelt Marleen. 

McClean CurlSys knipmethode 
“Dun haar wordt voller, dik haar wordt luchtiger, eigenlijk wordt iedere haarsoort mooier door deze knipmethode. Haarmode Marleen behaalde het allerhoogste niveau van de MCLEAN CurlSys-knipmethode. Als enige salon in de regio Voorne-Putten! Door het haar op een tweehandige manier te knippen in de natuurlijke beweging, ontstaat een bijzonder mooi kapsel. We gebruiken hiervoor een speciale schaar met Pivot-scharnier. De krul krijgt hierdoor een boost en veert op. Ook steil haar krijgt hiermee volume en een gerichte ‘swing’.”

Producten, massage en advies 
“Als salon met bijna 35 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk goede haarverzorging is. Voor elk haartype is er een passende verzorgingslijn uit de René Furter collectie met natuurlijke haarverzorgingsproducten. Elke (knip)behandeling begint met een heerlijke wasmassage. De perfecte start van iedere behandeling, zodat u even helemaal tot rust kunt komen. Bij problemen met bij voorbeeld een vettige, droge of geïrriteerde hoofdhuid, of als u last heeft van haaruitval verzorgen wij graag een gratis hoofdhuidanalyse en adviseren we welke formule bij u past.”

Cadeaubon 
U kunt bij Haarmode Marleen voor elk gewenst bedrag een cadeaubon kopen om te geven als geschenk, bij voorbeeld voor valentijnsdag, moederdag, een verjaardag, de feestdagen of zomaar!

“Iemand laten stralen door een prachtig kapsel. Dat is wat mij drijft. Iedere keer weer. Haar is mijn passie,” zo zwaait Marleen ons uit. 

Openingstijden 
Maandag: gesloten
Dinsdag, woensdag, vrijdag 09.00 tot 17.30 uur
Donderdag 09.00 tot 20.30 uur
Zaterdag 08.30 tot 13.00 uur

Haarmode Marleen
Ring 50
3227 CB Oudenhoorn
Tel.: 0181 – 461985
www.haarmodemarleen.nl
info@haarmodemarleen.nl

Uit de krant

Uit de krant