Afbeelding
Koop Lokaal

Ferrie Reitsma weet alles van elektrische fietsen

Algemeen 1.656 keer gelezen

Al ruim 40 jaar heeft Ferrie iets met fietsen. Na het behalen van zijn vakdiploma’s, heeft Ferrie een ruime ervaring opgebouwd in alles wat met tweewielers te maken heeft. 

“Ik ben nu gespecialiseerd in elektrische fietsen”, zegt Ferrie als hij juist een accu van de tester haalt. “Ik test iedere accu voor deze wordt verkocht, of het nu een accu is op een tweedehands fiets, of de accu van een nieuw verkochte Popal-fiets.” Meten is weten en Ferrie biedt zijn testapparatuur ook aan voor zijn collega’s in de vakhandel. 

Bezoek regelmatig de occasion pagina 
Ferrie is altijd op zoek naar bijzondere en mooie gebruikte fietsen. Na een zorgvuldige controle en onderhoudsbeurt worden deze verkocht met garantie. Elektrische fietsen hebben altijd een uitgebreide accutest gehad en zijn vaak voorzien van een nieuwe of gereviseerde accu. U komt niet voor verrassingen te staan als u een occasion aanschaft bij Ferrie Reitsma. Op dit moment zijn diverse mooi geprijsde occasions te koop, zie https://www.ferrie-zzp.nl/home/site/gebruikte-fietsen. “Twijfel niet te lang, want een mooie gebruikte occasion is snel verkocht”, is de tip die Ferrie meegeeft.

Reparatie en onderhoud 
Voor reparaties en onderhoud aan alle merken elektrische en gewone fietsen kunt u ook terecht aan de Marconiweg 19. Heeft u moeite om uw fiets te brengen, dan kan de fiets ook worden gehaald en gebracht.

Accutest
De accu is het meest kritische deel van de elektrische fiets. Klanten willen zekerheid dat ze onderweg niet stil komen te vallen en dat de trap-ondersteuning krachtig genoeg is. “Daarom beschik ik over speciale testapparatuur waarmee ik ook een dynamische accutest kan doen. Deze test bootst een rit na, waar de klant een print van krijgt.”

Tevreden
Dat klanten tevreden zijn, blijkt wel uit deze mooie review: ‘Een echte vakman met hart voor zijn werk. Vriendelijk en behulpzaam. Staat altijd voor je klaar ondanks de drukte. Haalt eventueel zelfs je fiets op als je zelf niet kan. Ik ben blij dat ik dit kleinschalig en persoonlijk fietsverkoop en reparatiebedrijf gevonden heb.’

Ferrie Reitsma Tweewielerservice
Marconiweg 19
3225LV Hellevoetsluis
06-33635761
ferrie@ferrie-zzp.nl
www.ferrie-zzp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant