Afbeelding
Koop Lokaal

Euro Home Rentals: wij gebruiken onze ervaring om u te helpen!

Algemeen 816 keer gelezen

Spijkenisse - Euro Home Rentals is een verhuurmakelaar, actief en goed ingevoerd in de huur en verhuurmarkt in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Zeeland. Personeelshuisvesting van expats en technisch personeel, daar ligt onze expertise.

Het komt wel eens voor dat iemand een woning heeft aangekocht, maar dat het wat langer duurt om de huidige woning te verkopen. Dan is Euro Home Rentals een goede partner voor u! U zoekt een huurder voor uw woning? Wij ontzorgen u hierin met advies en ondersteuning. Ons doel is altijd om een geschikte zakelijke huurder voor u te vinden, ook voor bijvoorbeeld beleggingspanden. Pas na het uitvoeren van een grondig antecedentenonderzoek komen wij met een voorstel. 

Indien nodig en gewenst, kunnen wij uw woning volledig verhuurklaar maken voor de nieuwe huurder. Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring in het bemiddelen van tijdelijk leegstaande woningen en wooncomplexen en hebben een uitgebreide relatielijst waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Om u ook na het bemiddelingstraject volledig te ontzorgen, nemen wij graag het beheer van de woning van u uit handen.

Beheer via Euro Home Rentals houdt het volgende in:
* Financieel beheer
* Facilitair beheer
* Service en onderhoud

Na het ondertekenen van de overeenkomst hoeft u alleen nog maandelijks te kijken of uw geld wel op uw rekening is gestort, zeggen wij wel eens gekscherend. Wij werken voor expats en arbeidsmigranten, maar ook tijdelijke verhuur aan particulieren behoort tot de mogelijkheden. 

Op het gebied van arbeidsmigranten werken wij uiterst mensvriendelijk. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer is onze stelregel. Verder zorgen wij dat de woning iedere 14 dagen wordt schoongemaakt en uiteraard berekenen wij geen courtage aan de huurder. Wel zo netjes! 

Euro Home Rentals biedt diensten aan bij huur, verhuur en het beheer van woningen en grote complexen. Zoekt u een oplossing voor het verhuren van uw leegstaande koopwoning of complex, of heeft u andere redenen waarom u uw woning wilt verhuren? Euro Home Rentals helpt u graag met de verhuur van uw woning of beleggingspand. Wij gebruiken onze ervaring graag om u te helpen! 

Is uw bedrijf op zoek naar woonruimte voor (buitenlandse) werknemers? Dan moet u zeker contact opnemen. Wij hebben een breed, zakelijk netwerk en daardoor hebben wij woningen door heel Nederland tot onze beschikking. Uw personeel krijgt bij ons goede woonruimte en u krijgt met ons een heel betrouwbare partner. Wij verzorgen zeer degelijke woningen voor particulieren en expats, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Zeker voor buitenlandse werknemers is dit aantrekkelijk. Onze verhuurmakelaar zorgt er voor dat een expat of buitenlandse werknemer snel en op een goede manier gehuisvest wordt in de door u gewenste regio. En natuurlijk zijn onze huurwoningen van alle gemakken voorzien. Wel zo aangenaam voor de huurder. 

Kijk op https://www.eurohomerentals.nl voor ons actuele huuraanbod. We beschikken over verschillende huurwoningen in meerdere segmenten. Gestoffeerd of compleet ingericht. Buiten de woningen op onze website hebben wij een groot netwerk, waaruit wij woningen van collega-bedrijven kunnen leveren. Staat uw woning er niet bij dan kunnen wij een zoekopdracht voor u uitvoeren op basis van No Cure No Pay. Dan gaan wij de markt voor op en nemen contact met u op als we denken een woning te hebben gevonden die aan al uw eisen voldoet. 

Euro Home Rentals Spijkenisse
Boyleweg 2, unit 36b
3208 KA Spijkenisse
0031-(0)85-0656471
info@eurohomerentals.nl
www.eurohomerentals.nl

Euro Home Rentals Hellevoetsluis
Smitsweg 31 (achterom)
3222 AG Hellevoetsluis
0031-(0)85-0656471
info@eurohomerentals.nl
www.eurohomerentals.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant