Afbeelding
Foto: Wil van Balen

'Joepie, we mogen weer naar de kinderboerderij!'

Algemeen 1.297 keer gelezen

Hellevoetsluis - Wekenlang bleef het hek van kinderboerderij de Kerkestee gesloten voor het publiek in verband met het coronavirus, maar vanaf vandaag is de kinderboerderij weer geopend, hetzij beperkt. 

Er zijn uiteraard wel voorzorgsmaatregelen getroffen om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo moeten bezoekers de handen ontsmetten bij binnenkomst en vertrek. Er kan geen gebruik worden gemaakt van het toilet. Om handcontact te vermijden wordt bezoekers gevraagd zelf  een 50 cent muntje mee te nemen voor het voerautomaat. De kinderboerderij hanteert een deurbeleid en laat maximaal 30 personen toe. Voorzitter Vereniging Kinderboerderij de Kerkestee Evert Taal laat het volgende weten: “We gaan gefaseerd open. Het is en blijft belangrijk om voldoende afstand te bewaren. We benadrukken dat de 1.5 meter regel altijd in acht genomen moeten worden. Als we merken dat dit toch niet gebeurt dan zullen we de deuren helaas weer moeten sluiten.”

Ook zijn de openingstijden voorlopig dus aangepast. De kinderboerderij is van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 13.00 uur te bezoeken. In het weekend is de kinderboerderij voorlopig niet geopend voor het publiek. 

Let op:  in verband met Hemelvaartsdag is de kinderboerderij aanstaande donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei gesloten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant