Ritel is jarig en geeft een auto weg | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Van de nieuwste iPhone of Samsung tot een seniorentelefoon met extra grote toetsen. Bij Ritel hebben ze alle merken telefoons en telecomaanbieders in huis. 
Van de nieuwste iPhone of Samsung tot een seniorentelefoon met extra grote toetsen. Bij Ritel hebben ze alle merken telefoons en telecomaanbieders in huis.  (Foto: PR)

Ritel is jarig en geeft een auto weg

  •   244 keer gelezen

Van de nieuwste iPhone of Samsung tot een seniorentelefoon met extra grote toetsen. Bij Ritel hebben ze alle merken telefoons en telecomaanbieders in huis. Naast misschien wel het breedste productaanbod, is het onafhankelijke advies één van de belangrijkste kernwaarden. En daarmee maakt Ritel al 25 jaar het verschil. Eerlijk en no-nonsense.

De grootste en snelst groeiende retailketen voor mobiele telefonie wil Ritel helemaal niet zijn. Wel de meest persoonlijke. Eentje waar je advies op maat krijgt. Onafhankelijk, zowel op het gebied van telefoons als netwerkaanbieders. Dat betekent dat de telecomwinkel alle merken in huis heeft. Van Apple tot Samsung en Sony. En van telecomaanbieder KPN tot T-Mobile. Iedereen kan bij Ritel terecht, het maakt niet uit waar je huidige abonnement is afgesloten en of je je huidige nummer wilt behouden of liever een nieuw nummer krijgt. De medewerkers van Ritel denken met je mee.

Door goede afspraken met alle netwerkaanbieders en telefoonproducten, zijn klanten bij Ritel altijd verzekerd van een scherpe prijs. Zowel voor een voordelig abonnement als een nieuw toestel. Misschien nog wel belangrijker, is dat Ritel-medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in telecomland. Zo ben je altijd verzekerd van een degelijk en persoonlijk advies. Zoals welke abonnementsvorm het beste bij jou past. Dat is voor niemand hetzelfde.
Een schoolgaande puber heeft een ander belgedrag dan een zakelijke klant die regelmatig voor het werk in het buitenland verblijft. Bij Ritel hebben ze altijd een oplossing. Dat kan doordat er een nauwe samenwerking is met alle mogelijke telecomaanbieders. Ritel is onafhankelijk en juist dat is de kracht van het bedrijf.

Reparatie
In een kwart eeuw dat Ritel actief is, heeft het bedrijf veel ontwikkelingen meegemaakt. De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Je gebruikt 'm als navigatie in de auto, of je wekelijkse hardlooprondjes.Overal en altijd bereikbaar zijn heeft zijn risico's. Let je even niet op, dan zwemt je telefoon in de toiletpot. Waterschade is de belangrijkste oorzaak van defecte telefoons.
Natuurlijk kun je je daar tegen verzekeren bij Ritel, maar ze hebben ook een eigen reparatieafdeling. De specialisten die daar werken, kunnen goed inschatten of een telefoon nog te redden is. En anders is een refurbished exemplaar vaak een goede oplossing. Dat is een jong gebruikte telefoon die voor aflevering op maar liefst 50 cruciale punten gecontroleerd is en met twee jaar volledige garantie wordt geleverd. De telefoons zijn nauwelijks van nieuw te onderscheiden. En helemaal klaar voor een tweede leven.

Ook zakelijk
Niet alleen voor de particulier, ook met zakelijke klanten denkt Ritel mee. Zo heeft de telecomaanbieder speciale accessoires voor mensen werkzaam in de bouw. Denk aan een hoesje dat als een bumper werkt en zorgt dat een telefoon ook bij een flinke val heel blijft. Een must voor iedere telefooneigenaar is toch wel de beschermfolie op het scherm. Medewerkers van Ritel snijden deze speciale schermfolie op maat. Daar kun je op wachten. Binnen enkele minuten is jouw scherm beschermd. De folie is bijna onzichtbaar en zorgt voor een langdurige bescherming van het glas. Zelfs een flinke stoot tegen een tafelrand heeft geen gevolgen.

Winactie
Ritel bestaat 25 jaar en viert dat met al haar klanten. Bij iedere aankoop in één van de 22 winkels of op ritel.nl kun je gratis meespelen en mooie prijzen winnen. Tot en met 31 december staat op je kassabon een unieke wincode waarmee je kunt deelnemen.
Vul op www.ritel.nl/winactie de code in en maak kans op een droomreis van 1.500 euro naar keuze. In januari valt de grote klapper en verloot Ritel de hoofdprijs: Een Nissan Micra N-Sport ter waarde van maar liefst 22.500 euro.

Inmiddels heeft Ritel al twee droomreizen weggegeven en kun je nog drie maanden lang kans maken op een droomreis. Of je nu een laadkabel, screenprotector of hoesje koopt, elke aankoop telt mee. En hoe meer aankopen, hoe meer kans! Wil je weten welke telefoon het beste bij je past of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een abonnement?

Kom snel langs Ritel Hellevoetsluis aan de Rijksstraatweg 53 en laat je uitgebreid informeren!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>