Clown Kwep kan weer velen verblijden met een bezoekje
Clown Kwep kan weer velen verblijden met een bezoekje

Clown Kwep ontvangt cheque Tweede Kans

Actueel 749 keer gelezen

Hellevoetsluis - Onlangs vond bij de Tweede Kans aan de Rijksstraatweg de feestelijke overhandiging plaats van een cheque van € 1000,- aan clown Kwep.

De Tweede Kans is een prachtig initiatief waar met de verkoop van prima tweedehands kleding en boeken geld wordt ingezameld voor goede doelen. Bovendien wordt er zo meegewerkt aan een duurzame en sociale samenleving.

De Hellevoetse clown Kwep is naast kinderclown ook clown in de gezondheidszorg. Ze bezoekt mensen in verpleegtehuizen met dementie of met een lichamelijke beperking op de somatische afdeling. Verder brengt ze bezoeken aan unieke mensen met een verstandelijke beperking in diverse woongroepen en dagbestedingscentra in Hellevoetsluis. Met of zonder haar gitaar raakt clown Kwep de juiste snaar. Als contactclown is ze gespecialiseerd in het werken met deze unieke doelgroepen. Met haar humor en gitaarspel ontstaan er hele bijzondere momenten. Door dit fantastische bedrag kan clown Kwep een heel aantal bezoeken brengen aan de diverse dagbestedingscentra en verpleegtehuizen. Wilt u meer weten over het werk van contactclown Kwep uit Hellevoetsluis? www.happykidsentertainers.nl

Tweede Kans is open op woensdag van 10- 16 uur, op vrijdag van 10- 15 uur en op zaterdag van 10- 14 uur. Tijdens de zomerperiode van zaterdag 20 juli t/m 24 augustus is de winkel op de zaterdag gesloten. U kunt dan ook kleding brengen. Buiten de openingstijden kunt u de kleding deponeren in de container.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant