Wethouder Spoon was bij de feestelijke opening van de tweede vestiging van de broers Sûkrû en Hakan
Wethouder Spoon was bij de feestelijke opening van de tweede vestiging van de broers Sûkrû en Hakan Foto: Wil van Balen

Serdar Bakkerij en Supermarkt opent tweede vestiging

Actueel 8.634 keer gelezen

Serdar Bakkerij en Supermarkt zit inmiddels alweer 16 jaar op hun vertrouwde plek aan de Rijkstraatweg 46 in Hellevoetsluis. Vanwege het grote succes van de goedlachse broers Sûkrû en Hakan is een tweede vestiging geopend.

Op vrijdag 3 mei gingen de deuren open; wethouder Aart-Jan Spoon had de eer het lint door te knippen waarna liefhebbers van de Turkse keuken direct toestroomden om een kijkje te nemen en iets lekkers te kopen. Het was de hele dag een drukte van jewelste. Veel vaste klanten reageren dan ook erg positief; zij zijn blij met een vestiging dichterbij en vinden het een echte aanwinst voor het winkelcentrum.

Baklava & broodje Döner
De beste Turkse lekkernijen zijn dan nu ook te vinden aan de Struytse Hoeck 301 in het overdekte gedeelte van het winkelcentrum, tegenover de Jumbo. In deze nieuwe vestiging kunt u terecht voor de heerlijkste baklava, Turkse specialiteiten, diverse soorten olijven en belegde broodjes. Ter plekke wordt ook de lekkerste Turkse pizza, kapsalon, dürüm of broodje döner voor u klaargemaakt.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: van 8.00 tot 19.00 uur
Vrijdag: van 8.00 tot 21.00 uur
Zaterdag: van 8.00 tot 19.00 uur
Zondag: van 11.00 tot 19.00 uur

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant