'We zijn enorm blij met deze nieuwe locatie'
'We zijn enorm blij met deze nieuwe locatie' Foto: Foto-Ok.nl
advertorial

Haco Wonen & Slapen opent vestiging in Hellevoetsluis

Actueel 1.896 keer gelezen

Haco Wonen & Slapen bestaat inmiddels 50 jaar en is een woonwinkel met een ruim assortiment woon- en slaapkamermeubelen én trendy accessoires voor iedere woonstijl.

Je kunt bij Haco zowel in de filialen als in de webshop terecht voor betaalbare meubelen in het midden segment voor iedere smaak. En het goede nieuws is dat er nu dus een tweede vestiging van het familiebedrijf Haco op Voorne-Putten wordt geopend.

Op zaterdag 20 april opent Haco namelijk zijn deuren op de Moerman Woonpromenade; de winkel gaat de winkelruimte delen met woonwinkel Moerman Modern. "Wij zijn enorm blij met deze nieuwe, mooie locatie. Ons kersverse team voor de vestiging in Hellevoetsluis is eerst opgeleid in Spijkenisse en staat te popelen om te beginnen in de nieuwe winkel", vertelt Jerry van den Berg directeur vestiging Spijkenisse en Hellevoetsluis.

Feestelijke opening
Nieuwsgierig geworden? Je bent 20 april vanaf 9.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Iedereen wordt deze dag ontvangen met een hapje en een drankje. Haco deelt graag uit tijdens de feestelijke opening, want bij een aankoop van meer dan €500,- krijg je een cadeaubon ter waarde van €50,-!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant