Afbeelding

Mooie prestaties van KDO-Sport bij Turn2Win

Actueel 1.305 keer gelezen

Sommelsdijk- De turnsters van KDO-Sport Hellevoetsluis hebben in De Staver in Sommelsdijk op Sprong, Balk, Brug en Vloer op muziek weer uitstekende prestaties neergezet.

Joy Bogerd, Stephanie van der Meer, Nina Mijderwijk kwamen voor het eerst in actie op de vloeroefening op muziek. Nina Mijderwijk behaalde een zilveren medaille en Stephanie van der Meer legde beslag op de tiende plaats. Lisanne van der Meer, Lincy Duim en Amber van Rij kwamen in de tweede ronde in actie. Lisanne van der Meer behaalde een zilveren medaille, Amber van Rij werd zesde en Lincy Duim achtste. In ronde drie turnden vier groepen tegelijk. Voor KDO-Sport kwamen Jacolien Both, Jennifer Esser, Puck Lodder, Dana RIjsdijk en Damanja Hoogenboezem in actie. Zij lieten ruime sprongen over de pegasus zien en een leuke vlotte vloeroefening. Dana Rijsdijk klasseerde zich op plek negen. Isabella Alves Pareira turnde zonder haar eigen trainster en dat was best spannend, maar het ging met een gouden medaille heel goed. Kimberly van Buitenen, Sara Boel en NInthe Boom bleven op de been op de Balk en op alle andere toestellen werden ook strakke oefeningen afgewerkt. Sara behaalde het zilver, Ninthe werd vierde en Kimberly. Tara van Kleeff haalde het goud op, Ilse van Dijk legde beslag op het brons, Maeve Dreisch werd vierde, Sofie de Jong zevende en Samantha van der Meer negende.

De senioren Cindy van der Stel, Celine Melaard en Lisa van Barneveld turnden nieuwe series op de vierkante airtrack en de andere toestellen verliepen ook goed. Celine behaalde de vijfde plaats, Lisa stapte op de derde plaats en Cindy behaalde verassend de tweede plaats. Joyce van der Heijden en Rosalie Oudshoorn hadden in ronde vier moeite met de salto. Rosalie turnde een mooie salto van de brug en Joyce landde netjes op haar voeten met de salto op de Vloer. Jara Dolk en Anne Mulder behaalden zonder begeleiding respectievelijk zilver en brons. Emily Geraci, Eline van der Bos, Jennifer Esser, Renske Gorissen en Melanie Pierse maakten er een mooie wedstrijd van. Dat resulteerde in goud voor Melanie, zilver voor Eline en brons voor Renske. Jennifer Esser (zevende) en Emily Geraci (vijfde) behaalden eervolle plaatsen. In de laatste vijfde ronde traden Bridget Esser, Bianca Schinkel, Amy Willemsen en Manon Hoogendoorn ten strijde. Amy behaalde een gouden medaille. Manon werd met een heel klein verschil vierde, Bridget achtste en Bianca negende.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant