Afbeelding

Geen doorstart voor Intertoys Hellevoetsluis opheffingsuitverkoop start vanaf 9 maart

Actueel 3.093 keer gelezen

Hellevoetsluis - De Intertoys vestiging in Hellevoetsluis op de Struytse Hoeck 340 is een van 91 filialen van Intertoys die definitief de deuren zal sluiten. De andere vestiging Struytse Hoeck 90A naast Halfords blijft zover bekend geopend. 

Vanochtend werd bekend dat Intertoys een doorstart zal maken. De Portugese speelgoedspecialist Green Swan neemt een groot deel van filialen over. De curatoren hebben een overeenkomst getekend met het Portugese speelgoedspecialist waardoor 1000 tot 1500 werknemers hun baan houden. In totaal werken meer dan 3200 mensen bij Intertoys. 

Intertoys heeft in totaal 286 eigen vestigingen en nog eens honderd die in handen zijn van franchisers. Vorige maand werd het faillissement aangekondigd. De totale omzet van speelgoedwinkels is in de afgelopen tien jaar met de helft gedaald.  

Op Voorne Putten zullen ook filialen in Spijkenisse en Brielle half mei sluiten. De opheffingsuitverkoop bij deze 91 filialen start vanaf 9 maart zo is te lezen via de onderstaande link.

https://www.intertoys.nl/shop/nl/intertoys/status-update
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant