Afbeelding

De gemeente wil graag met u in gesprek!

Actueel 736 keer gelezen

Het college van burgemeester en wethouders is vorig jaar na de gemeenteraadsverkiezingen enthousiast aan de slag gegaan voor onze mooie stad en haar inwoners. Het college wil nu graag met u in gesprek over vier belangrijke thema's in Hellevoetsluis die terugkomen in het collegeprogramma van de komende jaren.

Zo willen zij graag met inwoners van Hellevoetsluis spreken over Cultuur in de wijk: Het cultuurbeleid is erop gericht om cultuur meer de wijken in te brengen, vanuit de uitgangspunten verbinden, verjongen, versterken, verbreden en vernieuwen. Hoe kan deze ambitie samen worden gerealiseerd? Wat vindt u als inwoner van Hellevoetsluis belangrijk en hoe kunt u zelf een steentje bijdragen?

Het tweede thema is Verkeer. Zowel 'bereikbaarheid' (in en om Hellevoetsluis) als 'veiligheid' is belangrijk voor het college. Het streven voor het college is nul verkeersslachtoffers in Hellevoetsluis. Welk verkeersgedrag ervaart u als inwoner en welke invloed heeft dit op de verkeersveiligheid?

Het derde thema waar over gesproken kan worden is Werkgelegenheid. Investeren in werkgelegenheid is een speerpunt in het collegeprogramma. De gemeente is daar op dit moment mee bezig door onder meer de ontwikkeling van Kickersbloem 3. Maar hoe kan de werkgelegenheid nog meer bevordert worden in gemeente Hellevoetsluis? En hoe kunnen kunnen 'werk' en 'werkzoekenden' goed of beter met elkaar verbonden worden in onze gemeente?

Het laatste thema van de bijeenkomst op 26 maart is Veilig wonen In twee gespreksrondes praten de wethouders en burgemeester graag met u over je veilig voelen in je eigen omgeving en over hoe je als oudere inwoner langer zelfstandig kunt blijven thuis wonen. Iedereen die een mening heeft over een of meerdere van de vier thema's en daar graag over in gesprek gaat met de burgemeester en wethouders is uitgenodigd; let op aanmelden is wel noodzakelijk.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar communicatie@hellevoetsluis.nl met daarin uw voorkeur voor een thema. Vermeld ook uw naam en de wijk waarin u woont. Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang met aanmelden. Het gesprek vindt plaats op dinsdag 26 maart,
Tijd: Inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur (einde ongeveer 22.00 uur)
Locatie: Gemeentehuis, Oostzanddijk 26 Hellevoetsluis

Wilt u eerst het Collegeprogramma lezen? Ga naar www.collegeprogrammahellevoetsluis.nl

U bent van harte welkom op dinsdagavond 26 maart in het gemeentehuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant