Lieve rustige dame zoekt lief baasje
Lieve rustige dame zoekt lief baasje Foto: Dierenbescherming

Poes Maggie is een "kat uit de boom kijker"

Actueel 262 keer gelezen

Maggie is een lapjes-witte poes van ongeveer 10 jaar oud en zij is in het asiel terechtgekomen omdat haar baasje is overleden.

De dierenbescherming zoekt voor deze lieverd een baasje met ervaring omdat helaas is gebleken dat Maggie suikerziekte heeft. Om Maggie zo goed mogelijk te kunnen reguleren wat betreft de insuline die zij nodig heeft verblijft zij in een gastgezin.

Het gastgezin kan je uitleggen wat Maggie's behandeling inhoudt en hoe je dit makkelijk zelf kunt doen. Maggie is een "kat uit de boom kijker" dit wil zeggen dat zij heel even nodig heeft om in te schatten wie je bent en wat je komt doen. Eenmaal kennis gemaakt ontpopt zij zich in een lieve rustige dame die zo af en toe kan genieten van een speeltje met catnip. Ze lijkt wat moeite te hebben om mannen te vertrouwen. Ben jij op zoek naar een lieve rustige poes die binnen wil blijven en is het bij jou thuis heerlijk rustig? Heb je ervaring of wil je graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl en beantwoord hierin de volgende vragen; Een beschrijving van uw thuissituatie. Kunt u uzelf kort voorstellen? Heeft u kinderen? Zo ja, wat zijn de leeftijden? Woonsituatie (soort woning, beschikking tot tuin of balkon e.d.) Heeft u andere katten? Heeft u een hond? Zo ja, is deze katten gewend?

Uit de krant