Afbeelding
Foto: Dierenbescherming

Jade heeft de grootste lol met pennen en knijpers

Actueel 442 keer gelezen

Jade is een gevonden zwart gesteriliseerd poesje van ongeveer 1 jaar oud.

Jade is een ontzettende speelse en ondeugende poes die zich kostelijk kan amuseren met dat wat op haar pad komt. Pennen, knijpers, een blad van een boom of gewoon een propje kan zij altijd gebruiken, maar grootste favorieten blijven haar balletjes en speelmuisjes.

Een krabpaal is voor Jade ook een must want hier beleeft zij grootse avonturen op. Zodra zij wat energie kwijt is, komt ze graag luid spinnend bij je liggen. Het is voor Jade belangrijk dat zij hypoallergene brokjes en nat voer krijgt omdat zij waarschijnlijk een voedingsallergie heeft. Ze heeft een klein wondje boven haar oogje dat niet goed wilde genezen waardoor onze dierenarts het verstandig vond om haar dit voer te geven. Zij krijgt brokjes en nat voer van het merk Hill's ZD. Voor deze leuke poes zoekt asiel Spijkenisse een baasje die haar dit dieetvoer kan en wil geven, een baasje zonder andere katten, een huis met afgeschermde tuin of katvriendelijk balkon, kinderen vanaf 12 jaar oud zijn geen probleem voor Jade.

Denk je dat Jade helemaal bij je past en wil je vrijblijvend kennismaken? Stuur dan snel een e-mail naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl en vermeld hierin wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie en wensen. Bellen mag natuurlijk ook! Wie weet kan er een afspraak gemaakt worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant