[Ondernemer in Beeld] Fit met Power & Shape | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Danny Corbeau van Power en Shape
Danny Corbeau van Power en Shape
Ondernemer in Beeld

Fit met Power & Shape

  •   284 keer gelezen   Actueel

Power & Shape verzorgt bootcamplessen en personal training. Eigenaar Danny Corbeau is zelf altijd in beweging; hij is een sporter in hart en nieren.

"Mijn werk als personal trainer en sportinstructeur geeft mij veel vrijheid. Ik ben dagelijks op verschillende locaties aan het lesgeven. Mijn werk is daardoor wel onregelmatig, maar ik werk met én voor mensen, dat vind ik heel prettig. "

Personal Training is hot
Personal Training is weer hot en trendy geworden na de crisis. "Ik geef personal training bij Todz Sport, bij mensen thuis en in Rotterdam. Ik probeer met personal training mensen te helpen met problematiek zoals overgewicht, andere lichamelijke problemen of psychische problemen zoals stress, een burn out of hoge werkdruk."

Goede begeleiding
"Als mensen met deze klachten weer willen gaan sporten dan willen ze dat wel doen goede persoonlijke begeleiding. Daarnaast train ik ook mensen die een houvast in hun leven zoeken, die hebben geen doelstelling zoals afvallen, zij vinden het fijn om twee keer per week getraind te worden door een professional."

Thuis of bij Todz
"Als iemand er voor kiest om niet bij Todz maar thuis te trainen dan kijken we hoe het trainingsschema kunnen aanpassen. Thuis trainen heeft voordelen; je bent in je eigen (veilige) omgeving, er is geen afleiding en Danny neemt zijn spullen mee zodat je iedere keer een gevarieerd programma kan doorlopen."

Fit door sport & voeding
"Sporten is niet de enige remedie om fit te worden ook goede voeding speelt een grote rol. Daarom ben ik nauw gaan samenwerken met een diëtiste. Zelf ben ik alleen gespecialiseerd in trainingen en wil daar de focus op houden." Power & Shape boekt goede resultaten met deze nieuwe samenwerking.

Bootcamp
Danny geeft al jaren bootcamplessen in het Ravense Park. Wekelijks nemen daar ruim 70 mensen deel aan de trainingen. De groepen variëren van circa 10 mensen per les tot 24 deelnemers tijdens de zondagochtend bootcamp.

Trainen vanaf punt 0
De bootcamplessen worden door meerdere instructeurs gegeven. "Mijn doelgroep is ook mensen die het in eerste instantie 'eng' vinden om te gaan sporten in beweging te krijgen. Bootcamp heeft de naam zwaar te zijn; iedereen denkt dat je gelijk heel erg moet afzien. Ik probeer juist die mensen te bereiken die vanaf het 0 punt hun start met sporten maken. En dat blijkt succesvol. Mensen vinden het leuk en nemen ook weer andere mensen mee. De wisselwerking tussen de gevorderden en de beginners is altijd heel leuk om te zien" , geeft Danny aan.

Wat is jouw doel?
Of jij nu als doel hebt om af te vallen, aan jouw conditie te werken of spiermassa wilt kweken. Het punt waar iedereen op een gegeven moment tegen aan loopt is de motivatie zien vast te houden. Om te zorgen dat jij jouw eigen doel gaat halen zorgen wij van Power & Shape voor de extra motivatie zodat je zowel lichamelijk als mentaal vooruitgang boekt.

Meedoen of inschrijven?
Wil je een keer meedoen met de bootcamplessen of zou je Danny willen inschakelen als jouw personal trainer, neem dan contact op via 06 24318450 . Kijk voor meer informatie en de tijden van de bootcamp op www.powerandshape.nl of Facebook!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>