FC Vlotbrug met zevenklapper langs SV Simonshaven

Actueel 1.073 keer gelezen

FC Vlotbrug heeft na de 6-1 overwinning tegen RDM afgelopen zaterdag met 7-0 (1-0) de vloer aangeveegd met SV Simonshaven. De Hellevoeters bezetten de vierde plaats in de stand om de derde periodetitel.

'We hadden in de eerste helft al met 7-0 voor kunnen staan', gaf trainer Tom Larssen aan dat het klassenverschil te groot was. 'We hebben nagenoeg de hele wedstrijd op de helft van de tegenstander gespeeld, maar mede door de goede keeper (Johan van Es, DR) kregen we de bal er niet in. Dat liep in de tweede helft een stuk beter.'

De FC werd op slag van rust geholpen door een verdediger van SV Simonshaven, die, in het nauw gedreven door Bart Bergwerf, zijn eigen doelman passeerde: 1-0.

De geelhemden (deze keer in het blauw) gingen in de tweede helft helemaal los. Rick Eldering (2-0 en 5-0), Bart Bergwerf (3-0), Clint van de Veerdonk (4-0 en 6-0) en Evan Gomes Soares (7-0) verzorgden de productie. FC Vlotbrug speelt zaterdag op het sportpark Oostbroek in Spijkenisse de belangrijke regioderby tegen SCO '63.

FC Vlotbrug: Jeremy Verschoor (75. Glenn Prins); Timo Buijs, Lars Stuifzand, Jordy van der Kooij, Sander de Reus; Sjors Allersma, Gijs Vermeer (70. Shenomar Pers), Bart Bergwerf; Rick Eldering, Evan Gomes Soares, Clint van de Veerdonk (70. Shannon Pers

Foto's: Wil van Balen