OHVV te laat wakker in duel met Coal

Actueel 462 keer gelezen

Oudenhoorn – OHVV heeft zondag de vierde nederlaag van de competitie geleden. De ploeg verloor aan de Eeweg met 3-1 (0-2) van Coal uit Rotterdam. Toch werd de ploeg uit Oudenhoorn niet weggespeeld.

De enige treffer voor de ploeg die inmiddels in de middenmoot staat werd gescoord bij een 2-0 achterstand door David Keijzerwaard. OHVV kreeg nog wel kansen, maar maakte de tegentreffer pas tien minuten voor tijd. Daarna ging het alles of niets spelen en scoorde Coal in de extra tijd nog.

Goede start
De laatste weken verweet trainer Rafael Andrade de ploeg gebrek aan instelling. 'Daar hebben we over gesproken en in het begin was daar zeker geen sprake van. We deden het goed en waren heel erg fel. Na een kwartier viel dat weer weg en dat is zonde. Vervolgens worden we weer afgestraft op onze fouten. Dat breekt je op en dan laten we het kopje hangen. Na rust kregen we meer kansen maar scoren we te laat om meer uit te halen', was de visie van trainer Rafael Andrade.