Chris Verhoef genoot in Oostenrijk en at zelfs nog schnitzels
Chris Verhoef genoot in Oostenrijk en at zelfs nog schnitzels

Met Wensambulance Brabant naar Oostenrijk

Actueel 511 keer gelezen

Chris Verhoef uit Hellevoetsluis heeft kanker in een terminaal stadium, maar staat nog volop in het leven. Zijn laatste wens - nog eenmaal naar Oostenrijk te kunnen gaan, werd afgelopen weekend door de Wensambulance Brabant vervult. In de vroege vrijdagmorgen vertrok de ambulance vanaf de Struytse Hoeck naar het verre Oostenrijk. Oostenrijk is Chris' favoriete vakantieland en dat wilde hij dolgraag nog een keer zien. Familie en vrienden regelden het met Wensambulance Brabant en zo kon Chris voor het overschrijden van de laatste grens, nog een paar grenzen binnen Europa over.

Chris zette zich tot voor kort optimaal in voor zijn woonomgeving op de Struytse Hoeck en was zelfs jaren aanspreekpunt voor de bewoners en bewonerscommissaris/ Vanuit dit functie voerde Chris regelmatig inspecties uit en wist forse kortingen te bedingen op reparaties aan het schilderwerk. Daarnaast is Chris ook een getalenteerd automonteur.

Wensambulance Brabant
Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. U wordt die dag begeleid door professionele vrijwilligers. De ambulances zijn uitgerust met comfortabele brancards. Ook kan een familielid met u in de ambulance mee. Het vervoer met de ambulance is kosteloos.

Van de Struytse Hoeck naar Oostenrijk  (foto's Wil van Balen)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant