Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

VDLX ICT Solutions Hellevoetsluis staat klaar voor u!

Actueel 1.669 keer gelezen

Hellevoetsluis - "Om maar direct met de deur in huis te vallen: ook voor de ZZP'er en freelancer heeft VDLX ICT Solutions heel wat te bieden", zo opent directeur Vincent de Lange ons gesprek.  "Er wordt soms gedacht dat wij voor middelgrote en grote organisaties werken en natuurlijk is dat ook zo, maar ook de zogenaamde kleine zelfstandige kan door ons  geholpen worden in zijn bedrijfsvoering."

Dochter Eline de Lange typeert VDLX als een gezellig familiebedrijf. "We zijn specialist op het gebied van software, websites, telefonie, mobiel, internet en Cloud. Wij bieden snel en flexibel een oplossing die bij uw bedrijf past, waarbij lage kosten en hoge kwaliteit sleutelwoorden zijn."

"Iedereen die zaken doet weet dat één gemist telefoontje een gemiste kans is, en dus mogelijk een gemiste opdracht. En laten wij er nou juist sterk in zijn om dit soort problemen in goede banen te leiden", gaat Vincent verder.  "Bij ons is het niet zo, dat er door een bezorger een doos met apparatuur bij je wordt afgeleverd waarna je zelf aan de slag moet. Nee, wij komen naar je toe, installeren en richten alles naar wens in en leggen goed uit hoe en wat je zelf nog zou kunnen aanpassen. En natuurlijk blijven we daarna in contact, want wij willen onze klanten echt kennen en daardoor nog beter van dienst zijn." 

FluX bedrijfssoftware
Heel uw bedrijfsvoering kunnen zien in één oogopslag. FluX bedrijfssoftware is een pakket waarin alle informatie te vinden is over uw bedrijf, zoals uw relaties, abonnementen, offertes en een goed financieel overzicht.  De Cloud wordt natuurlijk gebruikt. Eline: "Wie heeft nou niet meegemaakt dat net die ene offerte of email op een andere computer staat dan waar je zelf op zit te werken? Waardoor je een collega moet bellen met de vraag om de benodigde informatie door te sturen. Die collega is dan net in gesprek, dus frustratie alom. Of, je werkt aan een document dat op meerdere plaatsen is opgeslagen en je komt er achter dat het net een verouderde versie betreft? FluX bedrijfssoftware is zo ontwikkeld dat het pakket meebeweegt met de actuele behoefte van de organisatie. Daarbij wordt uiteraard gewaakt over de huisstijl, productconsistentie en margebepaling."

Thuiswerkpakket
Het Coronavirus heeft invloed op ons dagelijks bestaan thuis, op het werk én voor het thuiswerken. VDLX kan u helpen om zo eenvoudig mogelijk thuis te werken en over alle benodigde informatie te beschikken.  Speciaal voor de huidige omstandigheden wordt  een speciaal pakket aangeboden: alles in één. Ook na de crisis blijft dit een waardevolle investering. Of het nu gaat over doorschakelen, doorverbinden en wachtrijen voor uw telefoon of speciale activiteiten voor uw website of denkt u na over een webshop? Dan moet u zeker een gesprek met VDLX voeren!

Het motto van VDLX ICT Solutions is: Met ICT van VDLX heeft u veilig en vakkundig alle automatisering onder één dak!

VDLX ICT Solutions
Marconiweg 38
3225 LV  Hellevoetsluis
T. +31(0) 85 111 9475
E. info@vdlx.nl
https://www.vdlx.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant