Het publiek genoot van de klucht Kouwe kak en tatoeage.
Het publiek genoot van de klucht Kouwe kak en tatoeage. Foto: Wil van Balen

GUNDA haalt ruim €15.000 binnen voor Alzheimer Nederland

Actueel 1.138 keer gelezen

Hellevoetsluis - Drie avonden was het volle bak in Theater Twee Hondjes: toneelvereniging GUNDA speelde voor 600 liefhebbers de klucht Kouwe kak en tatoeage. Dit stuk was speciaal voor het goede doel nogmaals uit de kast gehaald om zo een bijdrage te kunnen leveren voor het onderzoek naar Alzheimer.

In maart van dit jaar vroeg Adri Rietdijk – voorzitter van toneelvereniging GUNDA, alle aanwezigen in de zaal om extra aandacht. Toen al was het plan ontstaan voor deze drie avonden. Aanleiding hiervoor is het overlijden van Jan Moree, nadat de ziekte Alzheimer hem enige jaren daarvoor had getroffen. Jan was GUNDA-sponsor van het eerste uur. Zijn dochter Lisette Moree vertegenwoordigde Alzheimer Nederland zondag tijdens de 2e voorstelling in de serie van drie. Zaterdag opende Sjaak Kweekel, voorzitter van Alzheimer Nederland afdeling Voorne-Putten Rozenburg, de avond.

De opbrengst van deze avonden is nu al ruim 15.000 euro en dit bedrag zal geheel komen ten bate van Alzheimer Nederland. Alle gemaakte kosten, van de zaalkosten tot en met de prijzen van de loterij, zijn volledig gedekt door sponsoren. Daarvoor bedankt GUNDA iedereen hartelijk!

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Ieder jaar is het optreden van de plaatselijke toneelvereniging een feestje.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant