Afbeelding

Groot Hellevoet Uitgeverij en TopOnderzoek tekenen samenwerking

Actueel 341 keer gelezen

Het Tip-burgerpanel in onze gemeente is een succes. Honderden inwoners doen momenteel al mee met het burgerpanel. Inwoners geven hun mening en zodoende inzicht in de wensen en behoeften.

"TopOnderzoek is een onafhankelijk onderzoeksbureau uit Limburg, die periodieke raadplegingen uitvoert via Tip-burgerpanels. Partijen zoals bijvoorbeeld bedrijven, gemeente of centrummanagement kunnen deze gemeenschapspanels inzetten voor het raadplegen van meningen ten behoeve van het plannen en uitvoeren van beleid", vertelt Martijn Hulsen. TopOnderzoek faciliteert gemeenschapspanels in samenwerking met Groot Hellevoet Uitgeverij in Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis en Nissewaard. "Door een langdurige samenwerking aan te gaan kunnen de onderzoeksresultaten optimaal worden teruggekoppeld en worden nieuwe onderwerpen opgehaald", aldus Martijn.

Wil jij graag de mening van ons burgerpanel weten over bijvoorbeeld de haalbaarheid van een nieuwe broodjeszaak in jouw gemeente of wil je weten wat de wensen zijn van de inwoners op het gebied van buitenschoolse opvang? Het burgerpanel is een uitstekend middel voor ondernemers om dergelijke vragen te peilen. Ook overheidsinstellingen en politieke partijen kunnen een beroep doen op het burgerpanel.

Kijk voor meer informatie op http://www.tiphellevoetsluis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant