Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Balanceren boven de bouwput in het winkelcentrum

Actueel 1.519 keer gelezen

Hellevoetsluis - Zaterdag 24 augustus is er alle reden om een bezoek te brengen aan het winkelcentrum Struytse Hoeck. Ook als u geen boodschappen nodig hebt raden wij u aan om zeker een kijkje te gaan nemen.

Eerder deze week is er een begin gemaakt met een '3D Street Art' project op het grote plein voor de H&M. De artiesten maken een heel levendige impressie van de bouwwerkzaamheden, waarbij het lijkt of je over een bouwput kunt lopen. Geheel in stijl van de aankomende vernieuwings-werkzaamheden van het winkelcentrum. Loop dus zeker even naar het centrale plein.

Zaterdag is de tekening helemaal gereed. Er zijn dan leuke selfies te maken. Als je durft, ga dan balanceren op de balk van de bouwput!

Bende
De Bende van Ellende is een muzikaal bont gezelschap. Zij gaan op diverse plaatsen in het winkelcentrum een feestje bouwen. De Bende is een originele semi-akoestische band die veel stijlen speelt. Van pop en ska tot happy hardcore. De band bespeelt tijdens hun straatshow maar liefst zo'n 15 verschillende instrumenten! Energie, covers, een contrabassist die op zijn bas kan klimmen, allemaal ingrediënten voor een prima feestje.

De Bende treedt op diverse locaties in het winkelcentrum op:

Van 11.45 tot 12.30 uur  Het plein bij Zeeman

Van 13.00 tot 13.45 uur  Het plein bij Shoeby

Van 14.15 tot 15.00 uur  Het plein bij H&M

Van 15.30 tot 16.15 uur  Het plein bij Jumbo

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Hellevoetsluis op www.groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant