Archieffoto: Matthieu van Dongen

FC Vlotbrug geveld door penalty Simonshaven

Sport 343 keer gelezen

Simonshaven- FC Vlotbrug ging na de 6-1 overwinning midweeks tegen DRL hoopvol naar Simonshaven, maar een strafschop bleek uiteindelijk teveel voor de 1-0 (1-0) nederlaag. De FC hoopt met de slotwedstrijden tegen OFB uit en kampioen GOZ thuis nog op een succesje.

Een gelijkspel zou de verhoudingen goed hebben weer gegeven, hoewel Simonshaven de iets betere kansen kreeg’’, stelde trainer Alex Gerrits. ‘’Door veel balverlies stonden we in de eerste helft onder druk, maar in de tweede helft deden we goed mee.’’ Na twintig minuten spelen moest Sven Labree na balverlies op het middenveld aan de noodrem trekken waarop Simonshaven vanaf de stip op 1-0 kwam. ‘’Wij deden wel mee, maar hebben niet meer dan enkele mogelijkheden gehad.’’ FC Vlotbrug won eerder in de week bij een 1-1 (doelpunt Atida Hwenga) tussenstand het restant uiteindelijk door doelpunten van Mitchell de Zeeuw (foto, drie keer) en Simeon Seghers (twee keer) met 6-1. De gifbeker moet bij de FC kennelijk helemaal leeg, want DRL wordt door het niet opkomen tegen OFB waarschijnlijk uit de competitie genomen, dus zijn we deze punten straks kwijt. FC Vlotbrug komt pas op 11 mei weer in actie met de uitbeurt in Ooltgensplaat tegen OFB.

FC Vlotbrug: William Roos; Sven Labree (75. Arjen Speelman), Bram Scheringa, Eniola Cole, Lenny Schults (20. Atida Hwenga); Inan Yok (75. Roberto Geldermans), Jordy Henderickx (75. Mido Tukker); Fernando Winata; Ryan Doerga, Mitchell de Zeeuw, Simeon Seghers.