Afbeelding

Horeca Vesting Hellevoetsluis nieuw leven ingeblazen

Algemeen 8.647 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het borrelt en bruist in de Vesting want er staan heel wat leuke nieuwe veranderingen op stapel voor het uitgaansgebied van Hellevoetsluis. De Vrienden van de Vesting B.V. zet zich in om de Vesting weer nieuw leven in te blazen.

We spreken met Christa Schobben, jarenlang werkzaam binnen de horeca op Voorne-Putten en bedrijfsleidster bij Friendz. Nu werkt zij voor Vrienden van de Vesting om deze veranderingen vorm te geven. Christa’s telefoon staat roodgloeiend, want zij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de opening van het lunchroom het Hellevoets Broodhuys. En dat is slechts een van de vele veranderingen binnen de horeca in de Vesting.

“Lunchroom het Hellevoets Broodhuys komt in het pand waar voorheen Restaurant De Admiraal en Restaurant Iza Osteria & Pizzeria waren gevestigd. In hetzelfde rijtje op ’t Baantje, was het de afgelopen jaren erg stil. Daar komt nu verandering in, want er zijn ook plannen voor de opening van Fire Experience, een barbecuerestaurant. Wellicht komt er ook nog een luxe friterie met home made toppings, maar daar zijn we nog mee bezig. Ook komt er in de Vesting een supermarkt to go. Welke supermarkt dat wordt is op dit moment nog niet duidelijk.”

Ook laat Christa weten dat Friendz, SpeakEasy, Overboard zijn overgenomen door de Vrienden van de Vesting B.V. Overboard wordt compleet omgeturnd naar een Hollands café. Friendz wordt een mediterranees restaurant inclusief tapas en een luxe-club voor 21+. Speak Easy is weer een leuke kroeg geworden waar mensen elkaar gezellig kunnen ontmoeten.

Christa laat tot slot weten: “Het moet voor iedereen weer leuk en gezellig worden. We hebben onlangs het terras op ’t Baantje al aangepakt. Nieuwe tafels en stoelen, heaters en gezellige plantjes om het aan te kleden. Dit terras wordt nu deels ingevuld door Speak Easy maar zal later door alle zaken gebruikt worden. Vorig weekend hadden we al een gezellig vol terras, zo leuk!”

Binnenkort leest u een uitgebreid interview met Vrienden van de Vesting in Groot Hellevoet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant