!Aanvang 16.00 uur, terrein is vanaf 15.00 uur open voor publiek, gratis parkeren. Ruigendijk 20, Oudenhoorn. Meer informatie: www.stpo.nl.
!Aanvang 16.00 uur, terrein is vanaf 15.00 uur open voor publiek, gratis parkeren. Ruigendijk 20, Oudenhoorn. Meer informatie: www.stpo.nl.

17e keer Truck & Tractor Pulling Oudenhoorn

Algemeen 1.030 keer gelezen

Net als voorgaande jaren bestaat de wedstrijd uit twee banen; Op de A-baan, aan de tribune kant, wordt een "Full Grand National" wedstrijd verreden met de beste tractoren van Nederland en sommigen zelfs van Europa! Ook de B-baan zit dit jaar vol spektakel. Buiten de vertrouwde Trucks en Farmstocks om heeft onze B-baan dit jaar de eer om, voor ons, maar liefst drie nieuwe klassen te mogen verrijden. Wij introduceren u: De Light Compact Diesels, de Compact Diesels en de Light Superstocks! Even de benen strekken? Gaat u vooral eens het rennerskwartier in. Neem een kijkje bij de wedstrijdmachines en de bijbehorende vervoersmiddelen, stel uw vragen aan de teams en schiet wat plaatjes! Bovendien is er ook weer aan de kinderen gedacht. Met een speciaal ingerichte kinderhoek voor zowel groot als klein en onder toezicht, hoeven zij zich niet te vervelen. Bovendien is dit gebied draaglijk zonder gehoorbescherming doordat het wat verder van de banen af ligt. Met dit alles zijn wij een evenement wat toegankelijk is voor jong én oud! Net als voorgaande seizoenen zal ook RTL7 weer aanwezig zijn om opnames te maken voor het tv programma Truck en Tractor Pulling. Zij zenden elk seizoen alle gereden Grand National wedstrijden in het weekend uit. LET OP, gehoorbescherming is aan te raden rondom de banen!Wij wensen alle teams veel succes in de strijd naar de grootste beker met bloemen. Een streekspektakel met nationale allure op 10 juni in Oudenhoorn!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant