Hellevoetsluis laat zich verrassen door DCV

Actueel 507 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft door een verrassende 3-4 (2-2) nederlaag tegen DCV het gat met koploper Heerjansdam tot vier punten weer groter zien worden.

'We hebben door onnodig weggegeven vrije trappen, een strafschop en op mentaliteit de wedstrijd verloren', was trainer Edwin de Koning kort en krachtig in zijn oordeel. 'We dachten een stap terug te kunnen doen tegen een DCV dat wel tot het gaatje wilde gaan om de wedstrijd te willen winnen. We zullen zelf in de spiegel moeten kijken en wellicht tot de conclusie komen dat we in de eerstvolgende wedstrijd eerst moeten werken om een wedstrijd naar je hand te zetten.' Hellevoetsluis keek al na enkele minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Victor Hartog boog de achterstand op het halfuur met twee treffers om in een 2-1 voorsprong, maar door een 35-meterschot werd de ruststand bepaald op 2-2. 'We hadden met elkaar afgesproken om in de tweede helft door te pakken, maar na drie minuten spelen was het weer 2-3. De gelijkmaker van Patrick Struik (3-3) bracht echter niet de gehoopte kentering, want een benutte strafschop op een handsbal van Öner Sang-A-Jong binnen de zestien bleek de doodsteek: 3-4. 'We hebben verzuimd met hard werken te voetballen.' Hellevoetsluis speelt aanstaande zaterdag de topper bij BVCB.
Hellevoetsluis: Sander van Rijn; Vincent Mast, Rémon Haze, Öner Sang-A-Jong, Onur Furuncu (80. Robin de Ridder); Sander van Pelt (62. Patrick Struik), Frenk vanb Gelderen, Victor Hartog; Charlo Hassell, Dave Mierop, Ken Luyendijk (62. Wesley Abbo).