OHVV herstelt zich tegen XerxesDZB van debacle

Actueel 556 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft zich met een 2-1 (1-0) overwinning tegen XerxesDZB gerevancheerd voor de 6-2 nederlaag vorige week tegen Kocatepe. De Oudenhoornaars bezetten de dertiende plaats in de tweede klasse D met een achterstand van 4 punten, maar met vier wedstrijden minder, op Excelsior '20.

Jarno Huisman was met een doelpunt vlak voor rust en een treffer vlak na rust wederom de grote man bij OHVV. 'Het was van beide kanten niet best, maar gelet op de belangen van beide teams was er veel strijd. De ploeg heeft laten zien dat het niet wil degraderen en dat hebben zij met veel passie ook laten zien. Achteraf bekeken hebben we door de nederlagen van Charlois, Excelsior '20 en Wilhelmus goede zaken gedaan. Wij scoorden op de goede momenten, hebben Xerxes geen moment de gelegenheid gegeven dat er iets bij ons te halen was. Deze overwinning was een mooi cadeautje', aldus de jarige trainer Rafael Andrade. OHVV speelt aanstaande zondag in Den Haag tegen het hooggeplaatste BMT.
OHVV: Rick Groenendijk; Raoul Kallendorf (70. Davey van Velzen), Stefan Berkman, Aron van der Steen, Chris Peters; Patrick van Dorp, Slavisa Milojevic; Brian van Dam (78. David Keijzerwaard); Thomas Biesheuvel, Jarno Huisman, Saul Oost (85. Stanley Muth).