Handbalsters Helius kunnen het niet bolwerken tegen Roda

Actueel 330 keer gelezen

De dames van Helius hebben zondag geen overwinning kunnen behalen. De dames van playing-coach Pryanka Donohue-Pape verloren in de Fazant met 10-15 van de tweede keuze van Roda.

Bij rust was er een kleiner verschil, toen stond het 5-7 voor de ploeg uit Rotterdam 'We begonnen heel erg sterk aan het duel. We kwamen echter niet op voorsprong. We speelden na rust wel beter dan voor de rust. We konden het vandaag echter niet naar onze hand zetten helaas', meent Pryanka Donohue-Pape na de nederlaag van de ploeg uit Hellevoetsluis

Stand
De ploeg heeft nu vier punten uit zes duels. Daarmee staan de handbalsters uit onze stad op de zevende plaats. Komende zondag is Unitas de tegenstander en die ploeg staat een plek hoger op de ranglijst dan Helius, maar ze hebben ook een duel meer afgewerkt. Zondag was Claudia Donohue-Pape de topschutter met vier treffers.