Hellevoetsluis laat zich verrassen door Papendrecht

Actueel 282 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft door de 1-2 (0-0) nederlaag tegen Papendrecht verzuimt zich op drie punten van koploper Heerjansdam te nestelen.

'Toch hebben we een goede wedstrijd gespeeld, voldoende kansen gecreëerd, maar het heeft geen rendement opgeleverd', doelde trainer Edwin de Koning op de gemiste kansen voor Dave Mierop, Ken Luyendijk en het schot van Charlo Hassell op de lat. 'Op slag van rust werd een breedtepass van Frenk van Gelderen onderschept door de spits, die vervolgens alleen voor Deshney Hoornweg naast schoot, kwamen we goed weg. Papendrecht was na rust in de omschakeling gewoon effectiever. Een kwartier voor tijd kwamen we door een eigen goal nog terug tot 1-2. De ploeg heeft alles gegeven om gelijk te komen, maar de keeper voorkwam met een fantastische redding de gelijkmaker van Ken Luyendijk. Het is jammer, want bij een overwinning hadden we heel goede zaken gedaan', aldus Edwin de Koning. Hellevoetsluis speelt aanstaande zaterdag om 17.00 uur voor de districtsbeker tegen Wateringse Veld/Gona.

Hellevoetsluis: Deshney Hoornweg; Vincent Mast, Öner Sang-A-Jong (75. Armin de Rooij), Huseyin Yavuzyigitoglu, Onur Furuncu; Frenk van Gelderen (89. Victor Hartog), Sander van Pelt (82. Robin de Ridder), Ken Luyendijk; Charlo Hassell, Dave Mierop, Serkan Yavuzyigitoglu.