Nieuwenhoorn klaar voor de topper tegen Oostkapelle

Algemeen 341 keer gelezen

Axel- Nieuwenhoorn heeft op Zeeuws-Vlaanderen een klinkende 1-7 (0-4) overwinning behaald tegen hekkensluiter FC Axel. De Nieuwenhoornaars lijken hiermee klaar voor de topper in de tweede klasse E in Oostkapelle tegen het nog ongeslagen St.Oostkapelle/Domburg.

''Oostkapelle schijnt een aardige ploeg te hebben, dus kunnen we ons borst natmaken'', geeft trainer Ron van den Berg aan dat zijn spelers de mouwen op Zeeuwse grond moeten opstropen. Nieuwenhoorn zat tegen FC Axel al na twee minuten spelen door treffers van Dimitri Gomes Almeida en Christiaan Dabaghian in een zetel. De 0-2 voorsprong werd nog voor rust uitgebouwd door Melvin Winterberg en Jeffrey Burger: 0-4. ''Het is eigenlijk nooit een wedstrijd geworden, hebben Axel helemaal murw gespeeld. Door eigen slordigheid brachten wij hen incidenteel nog in ons strafschopgebied.'' Melvin Winterberg, Jeffrey Burger en Daniel Dijksman bepaalden de eindstand op 1-7. Nieuwenhoorn speelt na de wedstrijd tegen Oostkapelle op 14 december om 17.00 uur tegen Hellevoetsluis.