FC Vlotbrug legt het af tegen GOZ

Sport 692 keer gelezen

Mijnsheerenland - FC Vlotbrug zal het kampioenschap na de 3-2 (0-1) nederlaag tegen GOZ voorlopig uit het hoofd moeten zetten. De club uit Hellevoetsluis-Oost bezet de gedeelde vierde plaats in de vierde klasse F samen met Rockanje.

’Het was aan beide kanten een wedstrijd van de gemiste kansen, het had bij rust zomaar 3-3 kunnen staan’’, stelde trainer Ron Klein. Toch was het de FC dat de leiding nam door de weer herstelde Clint van de Veerdonk (foto), die een lange bal van Mitchell de Zeeuw achter de doelman peerde: 0-1. Op slag van rust verzuimde Arjen Speelman zijn ploeg op 0-2 te zetten, maar de middenvelder schoot de bal op drie meter van de goal op een tegenstander. Direct na rust ging Sjors Allesrma aan de zijlijn in de fout, waardoor de rechtsbuiten kon voorzetten en de spits van GOZ het werk afmaakte: 1-1. Simeon Seghers, ook weer van de partij, zette zijn ploeg na een uur voetbal uit de kluts op 1-2. Doch tien minuten later kwam de thuisclub eveneens uit een klutsbal weer op gelijke hoogte: 2-2. GOZ trok uiteindelijk toch aan het langste eind door een vrije trap onder de springende muur achter de kansloze doelman Nino Noordijk te jagen: 3-2. ‘’Wij kregen veel kansen in de eerste helft, GOZ in de tweede helft. Een gelijkspel zou een terechte uitslag geweest zijn.’’ FC Vlotbrug moest het stellen zonder Gijs Vermeer, Joey Salij, Lester de Broeder en Bram Scheringa. De FC kan zaterdag op eigen veld het vertrouwen opvijzelen tegen ZBVH.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Sven van Leeuwen, Mitchell de Zeeuw, Ryan de Zeeuw, Sjors Allersma; Jordi van der Kooij; Jordy Henderikx, Simeon Seghers (65. Danny Browne); Arjen Speelman; Clint van de Veerdonk (46. Shenomar Pers), Lenny Schults.