Afbeelding
Archieffoto: Anastasia Snocks

Nieuwenhoorn (vr) in achtervolging op DVV ‘09

Sport 473 keer gelezen


Nieuwenhoorn- De vrouwen van Nieuwenhoorn hebben met een 6-0 (3-0) overwinning korte metten gemaakt met FIOS uit Achthuizen. De equipe van Patrick Lagerwaard bezetten de tweede plaats in de vierde klasse 02 achter het nog ongeslagen DVV ’09.

Nieuwenhoorn, bij wie aanvoerster Rachel Benne met de ‘one love’ aanvoerdersband speelde, trad vanwege een aantal blessures en werkende vrouwen gehavend binnen de lijnen. Lagerwaard werd uit de problemen geholpen door de meiden van MO17. ‘’Dat was een welkome ondersteuning’’, liet de trainer van Nieuwenhoorn weten. De thuisclub nam na een rustig begin het initiatief en gaf deze niet meer uit handen. Fabienne van den Berg (foto) opende na een kwartier spelen met een afstandsschot de score: 1-0. Nadat de 17-jarige Ana Schocks met een goede redding de gelijkmaker had voorkomen, verdubbelde Rosanne van der Wagt de stand naar 2-0. Nadine Pietersz schoot haar ploeg uit een voorzet van Jade Falandt naar een 3-0 ruststand. In de hervatting schoot Charlotte Gouman via Laura Tollenaar de vierde treffer van Nieuwenhoorn binnen: 4-0. De thuisclub bleef de bal goed rond spelen, zoekend naar een opening in de defensie van FIOS. Fien Blairon schoot bij de tweede paal een hoekschop binnen: 5-0. Jade Falandt zorgde uit een steekpass van Brenda Noordermeer voor de eindstand van 6-0.

Nieuwenhoorn: Anastasia Schocks; Rosalie Baas, Jasmijn Spaaij, Rosanne van der Wagt, Chloe Noëlle Nederlof; Fabienne van den Berg, Brenda Noordermeer, Rachel Benne, Lieze Grootenboer; Nadine Pietersz, Laura Tollenaar. De junioren Fien Blairon, Charlotte Gouman, Britt Six en Jade Falandt kwamen ook in actie. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant