OHVV is klaar voor de herstart competitie

Sport 285 keer gelezen

Oudenhoorn - OHVV heeft door een 6-2 (3-2) overwinning tegen klasgenoot CKC uit Kralingseveer andermaal aangetoond klaar te zijn voor de herstart van de competitie.

‘’We hebben weer laten zien fitter te zijn dan de tegenstander’’, wijst trainer Mark van Os op de conditionele voorsprong die zijn selectie heeft op menige andere ploeg. OHVV moest door een benutte strafschop van CKC eerst in de achtervolging, maar toen Arie Bravenboer en Michael van Maurik (archieffoto) uit een hoekschop van Jim Baks de 0-1 achterstand had omgebogen in een 2-1 voorsprong begon het te draaien bij de club uit Oudenhoorn. Ömer Ayildiz liep uit een pass van Arie Bravenboer met succes langs de keeper: 3-1. CKC kwam op slag van rust met een doorgeschoten steekbal nog op 3-2. ‘’We hebben in de tweede helft met de harde wind in de rug alleen maar aangevallen. Het regende kansen en we gaven zelf niets weg. Jim Baks met een dertigmeterschot, Ramon de la Haye (uit een voorzet van Jonathan Francesca) en Jonathan Francesca (na een hakje van Jim Baks) bezorgden hun ploeg een fraaie 6-2 overwinning. ‘’We hebben in Valencia een goed trainingskamp gehad met een oefenwedstrijd tegen VFC (koploper in de derde klasse C, DR), die wij op de laatste dag in de laatste minuut met 2-1 hebben verloren, en een fietstoertocht met de hele groep door de stad Valencia. Daarna hebben we drie weken goed kunnen trainen. We hebben geen schorsingen of blessures, dus zijn we klaar voor de competitie. We kijken met z’n allen met veel enthousiasme uit naar de wedstrijd zaterdag tegen Flakkee.’’ De wedstrijd op het sportpark Eeweg begint om 14.30 uur.

OHVV: Roy de Ruiter; Timo Blommers (46. Joshua Stout), David Keijzerwaard, Michael van Maurik, Chris Peters (60. Shi-Fa Steehouder); Jim Baks; Thomas van Dort (46. Jonathan Francesca), Gavin van Dort; Ramon de la Haye; Ömer Ayildiz (60. Dion van Gilst), Arie Bravenboer (65. Niels Bekker).