Kom naar DA Drogisterij den Bonsen Hoek en laat u overtuigen van de kwaliteit en keuze van de monturen.
Kom naar DA Drogisterij den Bonsen Hoek en laat u overtuigen van de kwaliteit en keuze van de monturen.
Ingezonden mededeling

Succesvolle optiekketen Eyelove opent nieuw verkooppunt in Hellevoetsluis

Algemeen 2.470 keer gelezen

Hellevoetsluis - Toe aan een nieuwe bril? De trendy brillen van Eyelove zijn vanaf nu verkrijgbaar in Hellevoetsluis. Eyelove opende daar een nieuw verkooppunt bij DA Drogisterij den Bonsen Hoek aan de Jachthoorn 1. Met een sterk wisselend assortiment biedt Eyelove de klant volop keuze, zonder verrassingen aan de kassa. 

Een complete bril op sterkte voor veraf óf dichtbij kost bij Eyelove €49, een multifocale bril met leesgedeelte €99 en een multi-plus bril met een extra breed leesgedeelte €149. Anders dan bij andere grote brillenketens hoeft niet apart te worden betaald voor ontspiegeling of een kraswerende laag. Bovendien kunnen klanten bij Eyelove zonder afspraak terecht voor een gratis oogmeting die wordt gedaan met behulp van geavanceerde automatische oogmeetapparatuur. Daarnaast kunnen klanten met een aanvullende zorgverzekering in veel gevallen het aankoopbedrag terugkrijgen van de zorgverzekeraar.

Klanten hebben bij DA Drogisterij den Bonsen Hoek in Hellevoetsluis de keuze uit 175 monturen, die voor dezelfde vaste prijs allemaal als gewone bril en als zonnebril met bruin, groen of grijs zonneglas te verkrijgen zijn.En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten! Montuur naar keuze, glazen op iedere sterkte (óók kosteloos met cilinder en zonneglas) met kraswerende laag en ontspiegeling bij blanke glazen, dunner geslepen vanaf sterkte 3.00, niet goed=geld terug-garantie, gratis oogmeting zonder afspraak en een luxe brillenkoker!

DA Drogisterij den Bonsen Hoek, Jachthoorn 1, Hellevoetsluis, telefoon 0181-331180. Openingstijden:
maandag-vrijdag 9:00-18:00 uur, zaterdag 9:00-15:00 uur, zondag 11:00-16:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant