Carola van de Loosdrecht

OHVV neemt revanche op WFB

Algemeen 446 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft in de topper in de vierde klasse I tegen WFB revanche genomen voor de nederlaag eerder in het seizoen door op het sportpark Eeweg met 2-1 (0-0) te zegevieren.

‘’We hebben de overwinning in de laatste minuut over de streep getrokken’’, was trainer Mark van Os ingenomen met de belangrijke drie punten richting nacompetitie. ‘’WFB was in de eerste helft voetballend beter, maar tactisch gezien stonden wij er goed voor. De eerste helft was er één van weinig kansen. We bleven ook in de tweede helft compact spelen.’’ OHVV nam een kwartier voor tijd de leiding door Niels Bekker, die uit een hoekschop van Thomas van Dort raak schoot: 1-0. WFB kwam vijf minuten later goedkoop aan de gelijkmaker toen de scheidsrechter op natrappen jegens Ramon de la Haye gewoon liet doorspelen en een WFB-er vervolgens in de daaropvolgende counter raakschoot: 1-1. ‘’Het was niet alleen rood voor die speler, maar het doelpunt kwam ook nog voort uit een buitenspelsituatie.’’ Mark van Os kreeg toch nog zijn zin, toen de invallers Shi-Fa Steehouder met diens voorzet Jonathan Francesca op maat bediende voor de overwinning: 2-1. ‘’De ontlading bij de spelers voelde op dat moment aan als gerechtigheid. We hebben nu vijf keer op rij gewonnen, zijn als team groeiende. Zo merkte je ook de veerkracht bij de dubieuze gelijkmaker. Het team begint aardig toe te groeien naar de nacompetitie.’’ OHVV speelt zaterdag aan de Eeweg tegen Herkingen ’55.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Dylan van de Loosdrecht, Michael van Maurik, Timo Blommers, Chris Peters (59. Niels Bekker); Jim Baks; Thomas van Dort, David Keijzerwaard (59. Joshua Stout), Gavin van Dort; Ömer Ayildiz (28. Jonathan Francesca), Ramon de la Haye (83. Shi-Fa Steehouder).