Afbeelding

Moederdag Fair in Oudenhoorn

Algemeen 1.500 keer gelezen

Oudenhoorn - Na twee jaar van lockdowns en beperkende maatregelen is het dan eindelijk weer zover! De Moederdag Fair 2022 op zaterdag 7 mei biedt weer een breed aanbod aan leuke, mooie en lekkere cadeaus voor Moederdag.

Karin Striker, lid van de commissie: “We zijn al een paar maanden in de weer om de fair mogelijk te maken. En ook onder standhouders is er volop enthousiasme, we hebben bijna 50 kramen dit jaar”.

Het aanbod is ruim: o.a. bloemen, planten, kleding, modeaccessoires, speciaal bier, leuke cadeaus voor jong en oud. Striker: “Kraamhouders van dichtbij en verder weg, zo leuk om te zien dat de fair leeft! Thema is natuurlijk Moederdag maar er zijn zoveel leuke dingen te koop dat bezoekers vast bepakt en bezakt huiswaarts zullen gaan”.

Vanzelfsprekend ontbreken de kramen, bemand door vrijwilligers, met oliebollen, poffertjes, patat, peperkoek, boeken en antiek niet.

De opbrengst van de dag, kraamhuur, inkomsten uit de eigen kramen, sponsoring en lotenverkoop komt weer ten goede aan het onderhoud van het kerkgebouw.

De fair start om 09.30 uur en de kramen staan aan de Ring en op het kerkplein in het midden van het dorp. Rond 14.45 uur zal burgemeester Junius de trekking van de grote verloting verzorgen. Gedurende de dag zelf draait het rad-van-fortuin weer volop rondjes en zijn er leuke prijzen te winnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant