Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Feestcafé Overboard zet crowdfunding op om hoofd boven water te houden

Algemeen 2.665 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dick Groeneweg, eigenaar van het feestcafé Overboard, heeft een crowdfunding opgezet om zijn bedrijf te redden.

Feestcafe Overboard openende haar deuren in februari 2020, net voordat de crisis uitbrak. Hierdoor is er volgens Groeneweg geen enkele steun vanuit de overheid mogelijk. “Helaas delen de Coronamaatregelen rake klappen uit, maar voor starters zoals wij is dit nog net iets heftiger. Wij krijgen tot op heden nog steeds geen steun vanuit de overheid” zegt Groeneweg. “Ook is na overleg met de gemeente nog steeds niet duidelijk of er hulp vanuit de gemeente kan komen. Helaas is het voor ons wel zo dat we ondertussen ruim een half jaar gesloten zijn en de koek is bijna op. De kosten lopen flink door en ook is er de komende maanden nog geen einde aan de maatregelen. Na een sluiting van ruim 6 maanden is de koek bijna op.”

“Hugo de jonge heeft meerdere keren gezegd “er is licht aan het einde van de tunnel” maar hoe lang die tunnel is weten we niet. Ook is het onzeker of wij het einde van de tunnel gaan redden. Daarom hopen wij op hulp”, zegt Groeneweg. “Zodat we weer met zijn allen kunnen dansen, feesten en proosten in Overboard als het allemaal weer mag.  Natuurlijk zijn wij onze donateurs ontzettend dankbaar daarom zullen wij onder de donateurs een high cocktail voor 4 personen verloten!”

https://steunactie.nl/actie/help-feestcafe-overboard-hellevoetsluis

Uit de krant

Uit de krant