Afbeelding

Vertrekt de Action uit Hellevoetsluis?

Algemeen 7.192 keer gelezen

Hellevoetsluis - Wie de afgelopen week over het Hadde Moermanplein liep zou denken dat de Action op het punt staat te verdwijnen uit Hellevoetsluis. Er stonden grote containers voor de ingang en een rij mannen liep in en uit, sloophamers in de hand. Wie naar binnen keek zag: één grote, kale en lege ruimte!

Grootse plannen
De eigenaar van het pand, Jan Moerman, vertelt ons dat Action niet vertrekt, maar juist grootse plannen heeft met het pand. “Na 10 jaar huren behoort de Action Hellevoetsluis tot de top 10 van Nederland. Er is een nieuwe huurovereenkomst gesloten en men heeft besloten de winkel grondig te verbouwen. Daar de winkel nu toch gedwongen gesloten is, wordt deze klus maar gelijk uitgevoerd.” De heer Moerman vervolgt: “Ik sta er van het kijken hoe snel alles wordt geregeld. De hele ruimte is al gestript, tot en met de airco toe. Maar wat wil je, Action opent in Europa vrijwel wekelijks een winkel, ze hebben een super-ingespeeld bouwteam.”

Na de lockdown kan het Hellevoetse publiek winkelen in een volledig gerenoveerde winkel, met volop gratis parkeergelegenheid bij de Moerman winkelpromenade.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant