Afbeelding
WILVANBALEN
Koop Lokaal

Kledingbank Hellevoetsluis vraagt tiener- en mannenkleding

Algemeen 2.907 keer gelezen

De Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden is gelegen aan de Brielsestraatweg 3c te Hellevoetsluis. Met 400 m2 heeft de enige kledingbank op de eilanden het formaat van een grote winkel.

Er is echt veel kleding beschikbaar. Zeker voor dames is er keuze te over. Ondergoed, bh’s en sokken worden nieuw ingekocht. “Maar voor tieners komt er te weinig kleding binnen. Dus heeft u kleding, schoenen en zelfs ook speelgoed voor 10 tot 16 jarigen over, breng dit dan naar ons”, vraagt Walter Hendriks, de man achter de kledingbank. “Om de nood te ledigen wordt de komende periode zelfs kleding voor deze doelgroep aangeschaft. Met dank aan de Stichting Armoedefonds voor een bijdrage hiervoor.” 

Mannenkleding 
Ook het kledingaanbod voor mannen kan een impuls gebruiken. Dus kijk in de zomervakantie uw kasten eens na en breng de kleding die u niet meer gebruikt naar de Brielsestraatweg 3c . De ingang van de kledingbank is aan de achterzijde aan het parkeerterrein.

Laag inkomen 
De kledingbank is speciaal opgericht voor mensen die een zeer laag inkomen hebben en vaak zelfs minder budget hebben dan het sociaal minimum inkomen. Er is een hele grote groep die net tussen wal en schip valt en daardoor niet in aanmerking komt voor bijvoorbeeld de voedselbank. Vaak kunt u dan wel terecht bij de kledingbank. Zeker in de huidige periode waarin inkomsten wegvallen, kan de kledingbank net die ondersteuning geven die belangrijk is. Twijfelt u? Maak dan een afspraak voor een gesprek op telefoonnummer 0181 – 778150.Uiteraard wordt uw aanvraag discreet behandeld.

Zomervakantie 
De kledingbank is gesloten in de zomer. Intakegesprekken en het brengen van kleding blijven mogelijk op de vaste openingstijden. Een deel van de 70 (!) vrijwilligers zorgt er voor dat u terecht kunt. De heropening voor het ophalen van kleding is op woensdag 2 september aanstaande.

Openingstijden: 
Maandag 10.00 – 16.00 uur
Woensdag 10.00 – 16.00 uur
Vrijdag 10.00 – 16.00 uur

Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden
Brielsestraatweg 3c
3221 AA Hellevoetsluis (via de grote parkeerplaats achter het gebouw is de ingang)
Telefoon 0181 – 778150
www.kledingbankzhe.nl
kledingbankzuidhollandzuid@gmail.com

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant