Er zijn weer vele kramen gevuld met de leukste de spulletjes voor Moederdag.
Er zijn weer vele kramen gevuld met de leukste de spulletjes voor Moederdag. Foto: Moederdag Fair Oudenhoorn

Kom naar de Moederdag Fair in Oudenhoorn!

Actueel 1.350 keer gelezen

Zaterdag 11 mei vindt de derde editie van de Moederdag Fair in Oudenhoorn plaats. Op het kerkplein en op de Ring zullen zo'n 50 kramen gevuld worden door standhouders met een divers aanbod aan producten.

Er worden door vrijwilligers ook weer heerlijke oliebollen en poffertjes gebakken, die altijd goed in de smaak vallen! Vrijwilligers van de rommelmarkt verkopen een mooie selectie tweedehands boeken en antiek.

Bijzonder is dit jaar dat de fair om 09.30 uur wordt geopend door de oma van Duncan Laurence. Duncan vertegenwoordigt Nederland de week na Moederdag tijdens het Eurovisie Songfestival. Duncan heeft in zijn jeugd zowel in Oudenhoorn als in Hellevoetsluis gewoond. Ook oma De Moor, de echte achternaam van Duncan, heeft jarenlang in Oudenhoorn gewoond. Het rad van avontuur zal de hele dag weer draaien, met leuke en lekkere prijzen. In de middag, rond 14.00 uur, volgt de trekking van de grote verloting.

De opbrengst van de Moederdag Fair (kraamhuur e.d.) komt ten goede van het onderhoud van de kerk in Oudenhoorn. De organisatie is blij met het groot aantal standhouders, sponsors en vrijwilligers. De fair start om 09.30 en duurt tot circa 15.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant